| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sleep_Walker

Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 6
|
Zaslal: so 03. říjen, 2009 23:08 Předmět: shanim mrtve palmy na rozpajeni a protrasovani |
|
|
Ahoj,
mam na Vas vsechny prosbu. Pokud mate nekdo sveho mrtveho milacka a nebude Vam vadit, ze nebude zakopan na Vasi zahradce pod jabloni, tak takoveto kousky HW by se mi velmi hodily. Snazim se rozjet linux na palmu a u nekterych kousku si nejsem jist zapojenim...
Nejvic me asi trapi Treo680 (kvuli zapojeni GSM, stale mi usina a ja uz z toho silim), ale hodilo by se i Centro (pravdepodobne hodne obdobne jako Treo680), Treo650 (ac dotazeno daleko, stale neni v mainline, puvodni vyvojar si koupil iPhone a odpadl), Treo755p (zapojeni CDMA), LifeDrive (kvuli zapojeni USB).
Diky
Tomas Cech
(Sleep_Walker @ hackndev) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
P3T3

Registrace: 31.12. 2005 Příspěvky: 8
|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 18:11 Předmět: |
|
|
Zkus se obratit na "Snua" daval jsem mu cca pred rokem mtrvou desku z trea 650  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sleep_Walker

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 18:16 Předmět: |
|
|
Diky, zkusim. Stejne mu musim vratit tu USB wifinu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
shrek Administrátor serveru

Registrace: 1.8. 2003 Příspěvky: 44
|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:16 Předmět: |
|
|
chci se zeptat, jak to vypada s rozchozenim linuxu na Sony Clie TH55?
Co jsem si precetl na hackdev, tak podpora je nulova... muzu nejak pomoct, resp. zapojit se do testovani? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sleep_Walker

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:26 Předmět: |
|
|
No, nevim o nikom, kdo by na tomhle zarizeni pracoval, onen procesor neznam a nevim, jak je na tom s podporou v linuxu, taktovani toho procesoru bude jen obtizne stacit na nejake graficke prostredi (pokud si nekdo opravdu nepohraje).
Takze se obavam, ze se ani nikdo nesnazi, navic jestli jsem to podle vasich prispevku pochopil, tak to povazujete za skvele zarizeni uz ted, ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:28 Předmět: |
|
|
No SAMOZREJME ze je to skvele zarizeni uz ted
ale zaroven jsem 8 let linuxak a mit tucnaka v kapse me laka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:28 Předmět: |
|
|
Jen jsem se zeptal, diky za odpoved  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sleep_Walker

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:31 Předmět: |
|
|
V tom pripade sahni bud po necem hotovem (typu FreeRunner, Zaurus atd.), nebo si sezen nejake stare Treo650/680/Centro
I kdyz je treba TXko uz hotove, ta klavesnice se na to opravdu hodi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:35 Předmět: |
|
|
No k FreeRunnerovi mam pristup pres kamose a je to mazec...
Mozna casem presvedcim polovicku ze 3 palmik doma se preci jen hodi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sleep_Walker

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:37 Předmět: |
|
|
| V tom pripade pak na to napis navod! Bude to k nezaplaceni. V tenhle okamzik mam Tungsten|T3, Treo650, Treo680, LifeDrive, 2x TXko, Treo755p a zena se docela hrozi, co prijde dal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 12. říjen, 2009 19:59 Předmět: |
|
|
Navod na FreeRunner?
No manzelka mi toleruje hodne konicku... ale vic elektroniky by doma asi nesnesla  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Logout Svobodník

Registrace: 4.8. 2009 Příspěvky: 11
|
Zaslal: út 13. říjen, 2009 8:56 Předmět: Manželky |
|
|
Neříkej Shreku, že tě tvoje žena nějak omezuje
Myslel bych, že u tebe musí být zvyklá prakticky na cokoliv.
Ale k tématu: Linux v kapse mně prostě neláká. Smysl má ještě trochu u klávesových zařízení ale jinak to prostě je cpaní skvělého systému někam, kam se moc nehodí. Měl jsem rok Nokii 770 s Linuxem a Maemo prostředím a musím říct, že s T|X jsem mnohem (mnohem!) spokojenější. _________________ T|X, Tungsten T, IIIe |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sleep_Walker

|
Zaslal: út 13. říjen, 2009 11:13 Předmět: |
|
|
no, T|X mi zrovna jako skvele PDA neprislo :b
Souhlasim, ze klavesnice se k Linuxu proste hodi (rozdil mezi Linuxem na Treo a TX je v pouzitelnosti obrovsky). Ale na druhou stranu, pokud nepotrebujes konzoli, ale jen aplikace, tak se dostanes na obdobnou pouzitelnost, jako s PalmOS, ne?
Nestojis o webovej prohlizec, kterej funguje vzdy, o kontrolu nad HW (vcetne USB host), o cteni e-mailu bez problemu, o efektivni zaloze jen toho, co je treba, o opusteni filesystemu neznajici jen programy a databaze? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 13. říjen, 2009 17:34 Předmět: |
|
|
Logout: jj jsem normalni podpantoflak vsak uvidis az prijedes
Me osobne linux v kapse laka, ale jen jako moznost, ja jsem s PalmOS spokojeny, nepotrebuji hledat neco jineho. Jen jsem chtel neco na hrani... coz linux na palmiku urcite je... V pouzitelnosti se PalmOSu asi jen tak neco nevyrovna...
Kamarad ma ted Androida (G1) a obcas zazavidi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oxn Nadrotmistr

Registrace: 11.8. 2004 Příspěvky: 80 Bydliště: Vysocina
|
Zaslal: út 13. říjen, 2009 17:39 Předmět: Treba |
|
|
Shrek: asi uz je potreba upgradovat manzelku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 13. říjen, 2009 17:47 Předmět: |
|
|
oxn: tak doufam, ze si tohle polovicka neprecte a ze te nekde nepotka
Neni potreba upgradovat... jsem spokojeny... mam aj jine konicky mimo Palmiku, ve kterych mi vehementne pomaha a je mi oporou, takze to ze nechce vice elktroniky chapu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jerzabek Administrátor serveru

Registrace: 2.8. 2004 Příspěvky: 513 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: čt 29. říjen, 2009 21:38 Předmět: |
|
|
| shrek napsal: |
Kamarad ma ted Androida (G1) a obcas zazavidi  |
Ten kamarád jsem snad nebyl já, že ne..? Teda né že by THčko nebyl super stroj, však jsem pro něj na srazech nesčetněkrát hlasoval jako pro "nej palm všech dob", ale že bych ho záviděl... to je snad moc silný slovo..  _________________ http://android.own.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oxn Nadrotmistr

Registrace: 11.8. 2004 Příspěvky: 80 Bydliště: Vysocina
|
Zaslal: pá 30. říjen, 2009 15:22 Předmět: Odpoved |
|
|
Shrek: Tak toho se nebojim. Z Prahy nejsem a bydlim v takovy dire, ze to absolutne nehrozi.
Neboj, chut upgradovat prijde jiste casem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 26. listopad, 2009 17:16 Předmět: |
|
|
| Jerzabek napsal: |
Ten kamarád jsem snad nebyl já, že ne..? Teda né že by THčko nebyl super stroj, však jsem pro něj na srazech nesčetněkrát hlasoval jako pro "nej palm všech dob", ale že bych ho záviděl... to je snad moc silný slovo..  |
Ne nebyl, tebe nemusim presvedcovat o tom, ze PalmOS je mnohem dal nez proklamovany Android
V mem okoli jsou dalsi dva kamaradi s Androidem, kteri ale nikdy nevideli PalmOS zarizeni, takze obcas se nestaci divit, ze ty proklamovane novinky, kterymi se chlubi nove zarizeni s Androidem jsou jiz opravdu starsi zalezitosti a nejedna se o nic noveho pod sluncem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jerzabek Administrátor serveru

Registrace: 2.8. 2004 Příspěvky: 513 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: st 16. prosinec, 2009 22:19 Předmět: |
|
|
| shrek napsal: |
V mem okoli jsou dalsi dva kamaradi s Androidem, kteri ale nikdy nevideli PalmOS zarizeni, takze obcas se nestaci divit, ze ty proklamovane novinky, kterymi se chlubi nove zarizeni s Androidem jsou jiz opravdu starsi zalezitosti a nejedna se o nic noveho pod sluncem  |
Jako třeba který "novinky"..? Třeba multitask..?  _________________ http://android.own.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne 03. leden, 2010 19:07 Předmět: |
|
|
Jerzy, predstav si, ze multitask opravdu nepotrebuji a na tehle zarizenich je to blbost.
Kolikrat mi ten kamarad chtel ukazat hru, ale musel zabit procesy na pozadi, jen aby mohl spustit to co chtel uz s uvolnenou pameti...
Navic veci ktere potrebuji aby bezeli na pozadi na pozadi bezi (mp3, icq, ...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|